Mosódió ajándék vászontasakkal – 1000g

4 890 Ft

Mosódió héj, magozott, fényes, ragadós termések, nagyrészt egész mosódió héjak, mely hatékony zsíroldó hatású.
A mosódió környezetbarát, a természetben 100%-ban lebomló növény. A mosódió “hatóanyaga” a diócskák héjában található saponin, mely vízzel érintkezve habzik.

A mosódiót mosáshoz allergiások és a különféle bőrbetegségekben szenvedők is választhatják, kifejezetten javasolt az érzékeny babapopsival érintkező textilek mosásához, mert nem idéz elő bőrirritációt.

A növény kivonata kulcs szerepet játszik a mosható, pamutból készült pelusok esetén. A hagyományos mosóporok és szappanok eléggé agresszív anyagokat tartalmaznak, így egy idő után hajlamosak a textíliát is roncsolni.
Használata rendkívül egyszerű, már 30-40 fokon hatékony, gépi mosáshoz is használható.

Availability: 12 készleten

Így használd!
Tegyél egy kis vászontasakba vagy régi zokniba kb. 6-8 mosódióhéjat és dobd a csomagot a ruhák közé a mosógép dobjába. Indítsd el a mosási programot, a csomag mindvégig a mosógépben maradhat. Az öblítés során, mely hideg vízzel történik, már nem oldódik ki további szappan a csomagból.

Előnye, hogy a mosódiót allergiások és a különféle bőrbetegségekben (ekcéma, neurodermitis) szenvedők is választhatják mosáshoz, mert nem idéz elő bőrirritációt. Rendkívül takarékos megoldás, sokáig használható! Kb. 40 C fokon 3-szor, magasabb hőmérsékleten 2-szer felhasználható ugyanaz a csomag mosódió. A többszöri használat után ki lehet dobni a héjakat a komposztba vagy a kertbe.

Fontos tudnivalók Mosi Mamiknak!
Betétekhez, pelus belsőkhöz és szennyezettebb textíliákhoz, amennyiben csak fehéreket szeretnél mosni, akkor a mosószer-adagolóba tehetsz 1-2 evőkanál mosószódát, illetve 2 evőkanállal a nátrium-perkarbonátból. Így a pelusok sokáig szép tiszta és fehérek maradnak!

Tömeg 1 kg
Forgalmazó:

Spade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Érdekelhetnek még…