MRant Ajándékkártya

5 000 Ft20 000 Ft

Ajándékot keresel? Nem tudod még mit is szeretnél? Mit szólnál egy MRant ajándékkártyához, amely online levásárolható webshopunkban.
Bármire felhasználható, ami kínálatunkban elérhető.

A kártya három címletben kapható: 5000 Ft, 10.000 Ft és 20.000 Ft.

Felhasználható: a vásárlástól számított 365 napig.

FONTOS!
A kedvezmény érvényesítéséhez, a MRant utalványon található egyedi kuponkódot kell megadni a webshopban, a kosár oldalon a kuponkód négyzetben. Az ajándékkártya nem névre szóló, felhasználás előtt átruházható vagy akár tovább ajándékozható. Éppen ezért kérlek, hogy a még fel nem használt ajándékkártyán szereplő adatokra vigyázz, mert ennek ismeretében bárki érvényesítheti a kedvezményt. Elvesztett, ellopott vagy sérült kártyát pótolni, kicserélni nem tudunk és az ebből eredő visszaélésekért felelősséget nem tudunk vállalni. Ha bármilyen további kérdésed van a MRant ajándékkártya használatával, vásárlásával kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk e-mailben.

Az utalvány értékéből pénzt visszatéríteni nem tudunk. Amennyiben több részletben szeretnéd levásárolni az ajándékkártya összegét, akkor javasoljuk, hogy több kisebb címletű utalványt kérj, ellenben ha a vásárlás végösszege kevesebb, mint az utalvány értéke, a fennmaradó különbözet elvész, későbbi vásárlásra nem továbbvihető. Köszönöm megértésed!

Törlés
Értéke:

5.000.-, 10.000.-, 20.000.-

Mérete:

10 cm x 20 cm

Anyaga:

barna craft karton és papír

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MRant Ajándékkártya” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük