Akció!

Natúr mosószappan (Zöldbolt) – 200g

399 Ft

Hagyományos készítésű, natúr, illatmentes, kézműves mosószappan, melyet mosáshoz és folttisztításhoz egyaránt használhatod.

A mosószappan kiválóan használható kézi és gépi mosáshoz.
Így használd:
Nincs más teendő gépi mosásnál, mint a ruhákhoz adagoljunk 2 púpozott evőkanál mosószódát és 1 púpozott evőkanál mosószappan reszeléket. (40 foknál alacsonyabb mosás esetén célszerű ezeket meleg vízben feloldani.) Öblítéshez ecetet ajánlunk, illatosításra pedig mosóparümöt, vagy bármilyen illóolajat!
Kézi mosásnál pedig még egyszerűbb a dolgunk: a vizes szappannal a foltot bedörzsöljük a pelusok finomságához mérten, majd a mosógépbe tesszük, vagy kézzel kimossuk.

Elfogyott

Cikkszám: MK-MOSOSZ-ZB-200 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Így használd!
A mosószappanok legyen szó mosódiós, marseille vagy marhaepésről, színes és fehér textilekhez is használhatod! Foltok kezelésére, valamint mosószert is készíthetsz belőle.
– Öblítsd ki a foltos pelust tiszta langyos vízzel!
– Dörzsöld be a foltot a szappannal! (Esetleg rajta is hagyhatod egy rövid ideig, de ne túl sokáig, főleg ha PUL csónakról van szó!)
– Öblítsd ki és mehet a gyűjtő vödörbe!
– Mosd ki a pelust a szokásos módon!

 

Fontos tudnivalók Mosi Mamiknak!
A nehezebben kezelhető foltokat dörzsöld be a megnedvesített szappannal és hagyd rajta nyugodtan egy kis ideig, esetleg rakd így a mosógép dobjába a textilt. Viszont gyapjú és selyem tartalmú betétek és pelusok esetében ne használd, mert roncsolódni fog az anyag.

Tömeg 0.20 kg
Gyártó:

Zöldbolt

Származási hely:

Magyarország

Érdekelhetnek még…