MRant – a mosható pelenka birodalom egy kis kézműves családi vállalkozásként látott napvilágot! Ahol anya először szerelembe esett a mosipelusokba, ahol mama később megvarrta, az elsőszülött nevet adott neki és a kistesó használta! Időközben egyre népszerűbb lett a kis hangyánk, majd célul tűztük ki, hogy olyan terméket hozzunk piacra, ami magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagú, letisztult formavilágú, egyedi és nagyon kedves!

Elekesné Sárközi Ági

két kisfiú édesanyja és az MRant mosható pelenka birodalom megálmodója

Ági vagyok, két kisfiú édesanyja és egy hangyáé! A MRant mosható pelenka birodalom megálmodója! Igazából nincs világot megváltó ötletem… sőt még csak a mosható pelenkát sem én találtam fel… egy kisgyermekes anyuka vagyok, mint Te, aki imádja a mosható pelenkázást, úgy ahogy van!

Szeretem, hogy természetes, természet közeli… és sokkal egyszerűbb, mint gondolnád! Közelebb kerülsz általa a gyermekedhez, szokásaihoz… kicsit lelassít és visszakapsz egy picit abból a világból, aminek ma már nyoma sincs…

Amikor csak a gyermeked van és Te! És nem is számít más! Szeretem, hogy óvjuk általa Földünket! Hogy jót cselekszünk! És a cuki figurák a popón pedig már csak hab a tortán!

Ezt a szemléletet szeretném megkedveltetni Veled! 
Megtanítani, hogyan mosizz természetesen MRant-el!