MRant a környezettudatos vásárlói igényeket figyelembe véve fejlesztette ki pelusait, így a környezettudatosság, a baba bőrének és kényelmének való megfelelés voltak a fő szempontjaik.

Az MRant fix méretes mosható pelenka bemutatása

A pamutot a gyapot-növényből készítik, tehát egy természetes, minőségi alapanyag, hihetetlenül nagy nedvszívó képességgel rendelkezik, ami szerintem sokunk számára imádnivaló tulajdonság.

1.Egy pelenka külső, melynek belső kialakítása körül öleli a nedvszívó töltetet.

2.Egy csónak.

3.Egy egyedi tervezésű „O” alakú prefold.

Az MRant pelenka külső anyagösszetétele:

Kívül található egy rendkívül jó minőségű holland elasztikus pamut jersey, melynek összetétele: 96% pamut és 4% spandex. Belül pedig puha 100% pamut frottír anyag, ami alulról vízzáró PUL réteggel biztosítja a szivárgásmentességet. A patentos fülecskék és a comb körüli passzé szintén tiszta pamut alapanyagú.

Az MRant csónak anyagösszetétele:

Az első ránézésre szokványos csónak anyagösszetétele 100% bőrbarát légáteresztő Eco-PUL. Azonban MRant csónakjain nincsenek kisbabánk bőrén nyomot hagyó patentok, mint más csónakos pelenkák csónakjain.

Az MRant prefold anyagösszetétele:

100 % pamut alapanyagból készült prefold pelenka, micropolár felső réteggel kiegészítve, ami rögzítve van a pelenkabelsőhöz, így használat közben se mozdul el helyéről.

Hogyan készítem össze az MRant mosható pelenkát?

1. lépés:

Először hajtogassuk össze az MRant prefoldot betétformára és turbózzuk tetszés szerint.

2. lépés:

Utána helyezzük a nedvszívó magot a csónakba, igazítsuk bele egy egyszerű mozdulattal.

3. lépés:

Ezután pedig a betöltött csónakot tegyük bele a pelenka külsőbe, a csónaktartó fülek mögé. A pelenka külső kihúzásával könnyen a helyére igazítható a töltet.

4. lépés:

És már fel is adhatjuk kisbabánkra.

Hol mi található az MRant mosható pelenkán?

1.Bővíthető patent felel a tökéletes záródásért.

2.A belső részen alul-felül ívelt, puha csónak tartó fülek a biztos rögzítés érdekében, mely nem hagy nyomot babánk bőrén!

3.Kívül-belül kizárólag 100% pamut érintkezik a baba bőrével (a frottír hátoldalán vízzáró réteg található a biztos védelem érdekében).

4.Dupla combszárny gondoskodik a mozgás közbeni biztonságról.

5.Derékpántjában plüssgumi biztosítja a puhaságot és kényelmet.

6. És végül a popón lévő kedves kis figura mosolyt csal az arcokra.

Milyen méretben készülnek MRant mosható pelenkái?

S-es méret:
3,5- 6,5kg = (50-68cm)

M-es méret:
6- 13kg = (68-92cm)

L-es méret:
9,5- 16,5kg = (80-104cm)

MRant fix méretes mosható pelenka
kezelési útmutatója:

Az újonnan megvásárolt pelenkákat az első használatbavétel előtt mindig mossuk át! A használatban lévő pelenkáknál két dolgot kell megoldanunk: a foltok eltávolítását és a fertőtlenítést.
A foltos pelenkákat először mossuk ki kézzel, ehhez használjunk mosószappant, vagy marhaepe szappant, hogy eltávolítsuk a foltokat. A csak pisis külsőket elég átöblíteni. A külsőket és a betéteket gyűjtsük külön egy-egy fedeles vödörben. A szennyesekre annyi tiszta vizet engedjünk, hogy ellepje a ruhákat, majd az áztatóvízhez öntsünk kevés ecetet. Így 1-2 napig várhatnak, míg kellő mennyiség összegyűlik a gazdaságos mosásra.

És most nézzük, mit mondanak a jelek!

Mosás max. 60 fokon!
(Centrifugálható max. 1000 fordulaton.)
Szárítógépben szárítható, de csak alacsony hőfokon, kímélő fokozaton!
Vasalni TILOS!
A klóros fehérítés nem megengedett!
Vegyileg nem tisztítható!

MRant környezettudatos mosási javaslatai

Használjunk „A” energiahatékonyságú mosógépet teljes töltettel és 60 C°-nál nem magasabb hőmérsékleten!
A mosózsák használata (mosó és szárítógépben is) megnöveli a termék élettartamát!
Gépi szárítás helyett a friss levegőn való szárítás előnyösebb, ha mégis szárítógép használata mellett döntünk, akkor ajánlatos kímélő programot választani, mert a magas hő károsítja a terméket!
Napon való szárításra is ügyeljünk! Fakíthatja a színes textíliákat!
Használjunk öko-mosószereket, és kerüljük a mesterséges fertőtlenítőt, öblítő szert, mert csökkentik a textil nedvszívó képességét.
Környezettudatosan az MRant csónakokba mosható betét, valamint mosható törlőkendő használata javasolt.
A mosási hatékonyságot növelhetjük, ha a patentokat zárjuk és a pelust kifordítjuk!
Az MRant pelenka külsőket és csónakokat 40-60 fokon lehet mosni, szennyeződéstől függően. Felesleges mindig a magas hőfokon való mosás, mert alacsony hőfoknál energiát, ill. pénzt spórolunk meg.
Használjuk a mosható pelenkát több gyermekünkön is, vagy adjuk tovább.
Ne vasaljuk a pelenkát és a csónakot!

Miért válasszuk MRant mosható pelenkáit?

Az esztétikus megjelenés mellett maximális környezettudatos eljárással készült, egyedi tervezés és kivitelezés alapján. Az alapanyagok gondos és körültekintő megválasztásával, sok-sok kísérletező munkával és többszöri „tesztelésnek” alávetve.
A „mi babánk” jól érzi magát benne, anyukája megelégedettségére. Ezért gondoltuk úgy, hogy munkánk eredményét más babáknak is tiszta szívből ajánljuk. Termékeinket fokozatosan fejlesztjük, az igények és újabb alapanyagok figyelembevételével, ízléses és igényes kivitelezéssel.
Célunk olyan termékek előállítása, melyek hozzájárulnak a gyermekek és szülők egészségesebb, környezettudatosabb és boldogabb mindennapjaikhoz!

MRant mosható pelenka külső előnyei

Természetes anyagokból készül, hogy ne irritálja az érzékeny baba bőrét! Csónakja bőrbarát légáteresztő ECO-PUL anyagból készül, a tökéletes szivárgásmentes mindennapokért!
Belsejében sehol egy éles szél vagy műanyag patent, csak tökéletes puhaság!
Kis csomagot ad, így könnyen ráadható bármilyen nadrág vagy body a hűvösebb időben is!
100% pamut kívül-belül, mely tökéletesen illeszkedik kisbabánkra!
A lehető legkönnyebben ráadható a már elszaladós babákra is, azonban ő maga nem tudja ilyen könnyen levenni magáról!
Könnyen kezelhető és belső kialakítása pont annyira pontos és esztétikus akár a külső!
És végül, de nem utolsó sorban, egyedi, kézzel készült applikációval díszített, így tökéletesen megállja a helyét bárhol bármikor egy villantásra!

MRant prefoldja – akár a „borsó meg a héja”

MRant organikus pamut prefold pelenka

egyedülálló formatervezés

Saját és egyedi tervezés alapján „O” formájának köszönhetően könnyen és pillanatok alatt formára hajtogatható, illetve turbózható. (A turbózás történhet egy másik réteg belehelyezésével az „O” alakba, így megakadályozva annak elmozdulását.)
Rétegei nincsenek szorosan egymáshoz varrva, hogy mosáskor a szálak közötti szennyeződés jól eltávolítható legyen, ugyanakkor szárításkor szabadon járja a levegő külsejét-belsejét egyaránt! Ugyanis a több, szorosan összevarrt rétegek nehezen mosható, valamint szárítható, így lehetőséget biztosítva a szennyeződések megtapadásának és ártó folyamatok beindulásának.

Hány rétegből áll az MRant prefold pelenka?

A pamutrétegek (4-5-4) felelnek a nedvszívásért, a polár réteg a puha és száraz érzetért. (Igényeinkhez igazítva használhatjuk úgy is, hogy a polár réteg belülre kerüljön, ha a babánk bőrét csak a tiszta pamuttal szeretnénk érintkeztetni.)

Milyen méretekben készül Mrant prefold pelenka?

S-es méret:
10×28 cm (4-5-4 réteg)
összehajtogatva

M-es méret:
11×30 cm (4-5-4 réteg)
összehajtogatva

L-es méret:
12×32 cm (4-5-4 réteg)
összehajtogatva

MRant prefold pelenkák
kezelési útmutató

Mosás max. 60 fokon!
(Centrifugálható max. 1000 fordulaton.)
Szárítógépben szárítható, de csak alacsony hőfokon, kímélő fokozaton!
Igény szerint vasalható a micropolár réteg kihagyásával!

Végezetül kívánjuk, hogy épp olyan sok öröme legyen a babáknak és mamáknak az MRant termékcsalád használatakor, mint amilyen meleg szívvel, gondos odafigyeléssel megalkottuk és készítettük, készítjük nap, mint nap termékeinket!