Tartalomjegyzék

MRant a környezettudatos vásárlói igényeket figyelembe véve fejlesztette ki pelusait, így a környezettudatosság, a baba bőrének és kényelmének való megfelelés voltak a fő szempontjaik. MRant fix méretes mosható pelenka bemutatása:

Milyen anyagokból készül a MRant mosható pelenka?

Alapanyagát tekintve legfőbb összetevője: a pamut!A pamutot a gyapot-növényből készítik, tehát egy természetes, minőségi alapanyag, hihetetlenül nagy nedvszívó képességgel rendelkezik, ami szerintem sokunk számára imádnivaló tulajdonság.

Részei:

 1. Egy pelenka külső
 2. Egy csónak

A MRant pelenka külső anyagösszetétele:

Kívül található egy rendkívül jó minőségű holland elasztikus pamut jersey, melynek összetétele: 96% pamut és 4% spandex. Belül pedig puha 100% pamut jersey, (OKO-TEX STANDARD 100 CLASS I.) a patentos pihe-puha fülecskék és a comb körüli passzé szintén tiszta pamut alapanyagú. A címke: 90 % cellulóz, 10 % természetes latex. Anyaga 100%-ban természetes és lebomló.

A MRant csónak anyagösszetétele:

A csónak anyagösszetétele 100% bőrbarát, tanúsítvánnyal rendelkező, légáteresztő Eco-PUL.  A tanúsítvány szerint a legmagasabb fokozatú biztonsági szinttel rendelkezik (USP class VI. – a legmagasabb szint) ezen a téren.

Hogyan készítem össze a MRant mosható pelenkát?

1. lépés: Nyissuk szét a mosható pelenkát, majd először hajtogassuk össze a MRant prefoldot betétformára és turbózzuk tetszés szerint boosterekkel.

2. lépés: Utána helyezzük a nedvszívó magot a csónakba, igazítsuk bele egy egyszerű mozdulattal.

3. lépés: Ezután pedig a betöltött csónakot patentoljuk bele a pelenka külsőbe (T2), illetve helyezzük a csónaktartó fülek mögé (T1). A pelenka külső kihúzásával könnyen a helyére igazítható a töltet.

4. lépés: Igény szerint helyezhetünk az egész tetejére egy eldobható kakifogó lapot, és már fel is adhatjuk kisbabánkra.

Milyen méretben készülnek MRant mosható pelenkái?

S-es méret: 3,5- 6,5kg = (56-68cm)
M-es méret: 6- 13kg = (68-80cm)
L-es méret: 9,5- 16,5kg = (80-98cm)

MRant mosható pelenka kezelési útmutatója:

Az újonnan megvásárolt pelenkákat az első használatbavétel előtt mindig mossuk át! A használatban lévő pelenkáknál két dolgot kell megoldanunk: a foltok eltávolítását és a fertőtlenítést.

A foltos pelenkákat először mossuk ki kézzel, ehhez használjunk mosószappant, vagy marhaepe szappant, hogy eltávolítsuk a foltokat. A csak pisis külsőket elég átöblíteni. A külsőket és a betéteket gyűjtsük külön egy-egy fedeles vödörben. A szennyesekre annyi tiszta vizet engedjünk, hogy ellepje a ruhákat, majd az áztatóvízhez öntsünk kevés ecetet. Így 1-2 napig várhatnak, míg kellő mennyiség összegyűlik a gazdaságos mosásra.

És most nézzük, mit mondanak a jelek:

Vegyileg nem tisztítható

A klóros fehérítés nem megengedett!

Vasalni tilos!

Szárítógépben szárítható, de csak alacsony hőfokon, kímélő fokozaton!

40°C-on ajánlott mosni (Centrifugálható max. 1000 fordulaton.)

MRant környezettudatos mosási javaslatai:

 • Használjunk „A” energiahatékonyságú mosógépet teljes töltettel és 60 C°-nál nem magasabb hőmérsékleten!
 • Az MRant pelenka külsőket és csónakokat 40-60 fokon lehet mosni, szennyeződéstől függően. Felesleges mindig a magas hőfokon való mosás, mert alacsony hőfoknál energiát, ill. pénzt spórolunk meg.
 • A mosózsák használata (mosó és szárítógépben is) megnöveli a termék élettartamát!
 • A mosási hatékonyságot növelhetjük, ha a patentokat zárjuk és a pelust kifordítjuk!
 • Használjunk öko-mosószereket, és kerüljük a mesterséges fertőtlenítőt, öblítő szert, mert csökkentik a textil nedvszívó képességét.
 • Gépi szárítás helyett a friss levegőn való szárítás előnyösebb, ha mégis szárítógép használata mellett döntünk, akkor ajánlatos kímélő programot választani, mert a magas hő károsítja a terméket!
 • Napon való szárításra is ügyeljünk! Fakíthatja a színes textíliákat!
 • Ne vasaljuk a pelenkát és a csónakot!
 • Használjuk a mosható pelenkát több gyerekünkön is, vagy adjuk tovább.

Miért válasszuk MRant mosható pelenkáit?

Az esztétikus megjelenés mellett maximális környezettudatos eljárással készült, egyedi tervezés és kivitelezés alapján. Az alapanyagok gondos és körültekintő megválasztásával, sok-sok kísérletező munkával és többszöri „tesztelésnek” alávetve.

A „mi babánk” jól érzi magát benne, anyukája megelégedettségére. Ezért gondoltuk úgy, hogy munkánk eredményét más babáknak is tiszta szívből ajánljuk. Termékeinket fokozatosan fejlesztjük, az igények és újabb alapanyagok figyelembevételével, ízléses és igényes kivitelezéssel.

Célunk olyan termékek előállítása, melyek hozzájárulnak a gyermekek és szülők egészségesebb, környezettudatosabb és boldogabb mindennapjaikhoz!

MRant mosható pelenka előnyei:

 • Természetes anyagokból készül, hogy ne irritálja az érzékeny baba bőrét! Csónakja bőrbarát légáteresztő ECO-PUL anyagból készül, a tökéletes szivárgásmentes mindennapokért!
 • 100% pamut kívül-belül, mely tökéletesen illeszkedik kisbabánkra!
 • A lehető legkönnyebben ráadható a már elszaladós babákra is, azonban ő maga nem tudja ilyen könnyen levenni magáról!
 • Kis csomagot ad, így könnyen ráadható bármilyen nadrág vagy body a hűvösebb időben is!
 • Könnyen kezelhető és belső kialakítása pont annyira pontos és esztétikus akár a külső!
 • És végül, de nem utolsó sorban, egyedi, kézzel készült applikációval díszített, így tökéletesen megállja a helyét bárhol bármikor egy villantásra!

Kívánjuk, hogy épp olyan sok öröme legyen babáknak és mamáknak egyaránt a MRant termékcsalád használatakor, mint amilyen meleg szívvel, gondos odafigyeléssel megalkottuk és készítettük, készítjük nap, mint nap termékeinket!